Săptămâna sănătății mintale materne 2-8 Mai 2022

📍 La nivel internațional, luna mai este luna conștientizării importanței Sănătății Mintale Materne, iar prima săptămână din Mai este Săptămâna Sănătății Mintale Materne.

📍 Acesta este cel de-al doilea an în care ne alăturăm acestei mișcări cu scopul de a crește nivelul de conștientizare asupra importanței sănătății mintale a mamelor.

 

📍 Ne dorim ca tot mai multe femei să beneficieze de informații și direcții pentru a putea accesa sprijinul de care au nevoie.

📍 Considerăm că este important ca mamele și apropiații acestora să recunoască semnele unei posibile tulburări și să știe că nu sunt singure, că există sprijin și că există soluții!

📍 De asemenea, este important să știe cum pot adopta o igienă mentală sănătoasă pentru o bună prevenție.

 

💜💜💜

 

În cadrul evenimentului Săptămâna sănătății mintale materne din acest an vom relua și subiectele legate de tulburările mentale, dar ne vom axa pe latura de sănătate mintală și pe menținerea acesteia. Cu excepția postărilor zilnice ce vor oferi informații valoroase, vom avea câteva întâlniri live și înregistrate, articole și instrumente utile:

 

🍀 Eu, Niculina Ghițulescu (mamă, consilier pentru dezvoltare personală și EFT practitioner) împreună cu Alina Haiduc (mamă, confidence coach, Emotion Code certified practitioner) și Alexandra Lopotaru (mamă, jurnalist și blogger Povești din Belelonia) vom dezbate despre cât de importantă este puterea comunității și sprijinul celor apropiați.

 

🍀 Alături de Adriana Roman (mamă, scriitoare și ghid pentru evoluție conștientă) vom discuta despre rolurile pe care o proaspătă mamă le are.

 

🍀 Despre cum a fost la început de Mămicie și cum este după 7 ani vom afla de la Elena Ghițulescu, mamă și fondator Cititor în Pijama.

 

🍀 Cristina Roșu (Change Coach) ne va vorbi despre schimbare din perspectiva budistă și ne va oferi un exercițiu de intuiție care ne va ajuta să răspundem la orice întrebare interioară care ne frământă.

 

🍀 Cu Cristina Raluca Venter (mamă, medic dentist și Practicant Recall Healing) vom vorbi despre Recall Healing și cum ne poate ajuta în cazul în care sănătatea copiilor este afectată.

 

🍀 Simona Mihalik (psiholog și psihoterapeut) ne va oferi un articol vindecător pentru fiecare mamă care îl va citi.

 

🍀 Despre beneficiile retreaturilor și a evenimentelor asupra mamelor vom discuta cu Ramona Burda Sălășan, mamă și fondator Retreat Camps.

 

Urmăriți pagina evenimentului pentru a nu rata temele de interes.

 

În perioada 2-8 Mai vă puteți implica activ prin distribuirea materialelor din cadrul evenimentului pe paginile personale și prin folosirea hastag-urilor:

#SaptamanaSanatatiiMintaleMaterne
#SanatateaMintalaMaternaConteaza
#maternalMHmatters