Mame care inspiră alte mame – Camelia Munteanu

Când am aflat despre bijuteriile cu lapte matern, nu pot spune că m-a atras ideea. Dar, pe parcurs, am realizat că îmi doresc să păstrez amintirea alăptării, mereu. Atunci am căutat și am văzut ce lucruri frumoase face Camelia, de la Aniami’s – Bijuterii din amintiri.

Am fost impresionată încă de la începutul colaborării noastre. Deschisă și atentă la nevoile clientului, Camelia mi-a acordat timpul și explicațiile de care aveam nevoie pentru a decide. După ce am decis ceea ce doresc, am comandat pe site: Aniami’s și am trimis laptele.

Mi-a comunicat fiecare pas, m-a ghidat cu tot ceea ce aveam nevoie, iar rezultatul a fost minunat. De la comandă pe site, la modul de împachetare și mesajul personalizat, Camelia a dat dovadă de profesionalism, cum nu am mai întâlnit de mult timp. Mi-a bucurat sufletul, și îi mulțumesc.

A fost drăguță să îmi răspundă și la întrebări și o recomand cu mult drag.


1. Ce a însemnat pentru tine să devii mamă? Ce trăiri, cum te-ai adaptat la noul rol?

Prima dată când am devenit mamă, lucrurile nu au fost tocmai ușoare. Am întâmpinat toate problemele care pot interveni în procesul de alăpare: de la ragade, canale înfundate, până la mastită. Însă nu am renunțat, am trecut cu blândețe peste toate, și iată, că se împlinesc 5 ani de când alăptez.


2. Spune-mi o experiență frumoasă, ca mamă

Cea mai frumoasă amintire este momentul când mi-am alăptat pentru prima oară copii, în tandem. Tremuram de emoție, de fericire, de teamă, de împlinire. A fost un sentiment unic, greu de descris în cuvinte. Atunci mi-a venit și ideea de bijuterii cu lapte matern.


3. Dacă te gândești la un moment greu/provocator, care ar fi?

Cel mai greu moment a fost când a început copilul cel mare să meargă la grădiniță. Nu ne-am putut adapta nici unul, începând cu el, până la bunica lui.


4. Regrete ai?

Nu am regrete, învăț din greșeli, cred că aceastea m-au ajutat să evoluez și să fiu omul care sunt astăzi.


5. Ce i-ai spune mamei Camelia, la început de drum prin Mămicie?

Să fie mai blândă cu ea, să își acorde mai mult timp.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *