Mame care inspiră alte mame – Camelia Munteanu

Când am aflat despre bijuteriile cu lapte matern, nu pot spune că m-a atras ideea. Dar, pe parcurs, am realizat că îmi doresc să păstrez amintirea alăptării, mereu. Atunci am căutat și am văzut ce lucruri frumoase face Camelia, de la Aniami’s – Bijuterii din amintiri.

Am fost impresionată încă de la începutul colaborării noastre. Deschisă și atentă la nevoile clientului, Camelia mi-a acordat timpul și explicațiile de care aveam nevoie pentru a decide. După ce am decis ceea ce doresc, am comandat pe site: Aniami’s și am trimis laptele.

Mi-a comunicat fiecare pas, m-a ghidat cu tot ceea ce aveam nevoie, iar rezultatul a fost minunat. De la comandă pe site, la modul de împachetare și mesajul personalizat, Camelia a dat dovadă de profesionalism, cum nu am mai întâlnit de mult timp. Mi-a bucurat sufletul, și îi mulțumesc.

A fost drăguță să îmi răspundă și la întrebări și o recomand cu mult drag.


1. Ce a însemnat pentru tine să devii mamă? Ce trăiri, cum te-ai adaptat la noul rol?

Prima dată când am devenit mamă, lucrurile nu au fost tocmai ușoare. Am întâmpinat toate problemele care pot interveni în procesul de alăpare: de la ragade, canale înfundate, până la mastită. Însă nu am renunțat, am trecut cu blândețe peste toate, și iată, că se împlinesc 5 ani de când alăptez.


2. Spune-mi o experiență frumoasă, ca mamă

Cea mai frumoasă amintire este momentul când mi-am alăptat pentru prima oară copii, în tandem. Tremuram de emoție, de fericire, de teamă, de împlinire. A fost un sentiment unic, greu de descris în cuvinte. Atunci mi-a venit și ideea de bijuterii cu lapte matern.


3. Dacă te gândești la un moment greu/provocator, care ar fi?

Cel mai greu moment a fost când a început copilul cel mare să meargă la grădiniță. Nu ne-am putut adapta nici unul, începând cu el, până la bunica lui.


4. Regrete ai?

Nu am regrete, învăț din greșeli, cred că aceastea m-au ajutat să evoluez și să fiu omul care sunt astăzi.


5. Ce i-ai spune mamei Camelia, la început de drum prin Mămicie?

Să fie mai blândă cu ea, să își acorde mai mult timp.