Ianuarie a adus multă liniște în mine

De la final de Ianuarie mă străduiesc să scriu despre cât de intensă a fost luna, dar uite că a trecut și Februarie și a venit Martie…

Nu o las să treacă și pe aceasta, așa că voi împărtăși pe scurt despre cum a fost și despre faptul că, deși grea, Ianuarie a adus multă liniște în mine (nu același lucru pot spune despre Februarie).

 

În Ianuarie am avut cel de-al VIII-lea modul de Constelații (wow, cum au zburat opt?) și a fost atât de revelator de parcă a ieșit soarele după luni de nori și ploaie. Chiar dacă am apreciat de la început oamenii din grupul de formare, abia la acest modul m-am simțit în siguranță, i-am simțit aproape pe fiecare dintre ei și sunt foarte recunoscătoare pentru că sunt parte din acest grup. 


Tot în ianuarie s-au aliniat planetele 🙂 să ajung la evenimentul „Creează-ți anul” al Nicoletei Svârlefus, cu care sunt colegă la formare (ca să mă laud așa) și care mi-a dat direcția acestui an. Energia creată acolo a fost magică și oamenii plini de voie bună. Chiar ca un Revelion s-a simțit!

Am câștigat și o agendă tare faină, că tot îmi doream eu să știu fazele lunii și însemnătatea lor.


Nu în ultimul rând, am participat la un workshop cu Stephan Hausner, un workshop care m-a trecut prin toate cotloanele minții mele, până când m-a teleportat în suflet.

Știam deja de la Dragoș și de la Shavasti cât de important este să stăm cu necunoscutul, cu „a nu ști”. Este inconfortabil, provocator, pentru mine năucitor de-a dreptul. Așa că m-am liniștit atunci când a spus că și el a meditat mult ca să ajungă în acel loc de „a nu ști” și că a fost o călătorie lungă și că uneori nu i-a prea ieșit.

Și și-a dat seama că e mai ușor să fii în acel loc de gol când recunoști că nu știi.

 

Am luat cu mine multe idei de la workshop, dar cea mai mare amprentă a lăsat-o aceasta:

„ Nu constelația e cea care face munca, e clientul care face munca. ”

Poate m-a și impactat pentru că am jucat multă vreme rolul salvatorului, încercând să salvez și oameni care nu voiau să fie salvați. Și am conștientizat că eu nu pot ajuta, de fapt, pe nimeni și că fiecare persoană este o ființă integră capabilă să își găsească propriile soluții, atunci când este potrivit pentru ea.

 

Așa cum ziceam, Ianuarie a adus multă liniște în mine și sper să mă țină această conștientizare!