Cum ne pregătim pentru sosirea bebelușului? – Bebe Bun Venit(6)

Am vorbit, în articolele anterioare, despre cum ne pregătim pentru sosirea bebelușului, pe care eu le consider importante.

Mi-am dorit ca, mamele care vor dori să se informeze, să găsească pe acest blog resursele necesare pentru a se simți pregătite. Am selectat specialiști și articole, pe baza experienței mele – ce m-a ajutat pe mine, cu cine am colaborat sau din recomandări ale cunoscuților.


De curând, am avut șansa de a accesa un program deosebit, care acoperă toate aspectele legate de începutul maternității: naștere, alăptare, îngrijirea bebelușului, viața mamei după naștere, urgențe pediatrice, somn și diversificare.

Așa că, astăzi, fac o nouă recomandare mamelor, programul Bebe Bun Venit, o campanie La Primul Bebe. Acesta este format din episoade video de 5 – 10 minute, complete și prietenoase. Ele permit mamei să se informeze, într-un mod plăcut, despre cea mai provocatoare etapă din viața ei.


Dacă l-aș fi avut în urmă cu 2 ani, în confortul casei mele, cu toate informațiile, ce ajutor ar fi fost!

Și nu fac recomandarea aceasta doar pentru că este foarte bine structurat și acoperă atât de bine aspectele maternității. Ci și pentru că(sau mai ales, din acest motiv) are la bază ideea pe care îmi doresc și eu să o promovez, și anume: „Pentru o viitoare societate sănătoasă este nevoie de un sistem de sprijin care să înțeleagă și să onoreze nevoile mamelor, în cea mai dificilă perioadă a vieții lor, de tranziție către rolul de mamă.”

Experții programului

  • Adina PăunMoașă și expert în alăptare 
  • Diana GoranMedic Pediatru 
  • Atena BocaFondator LaPrimulBebe 

Am mai povestit despre modul în care m-a ajutat campania Depresia Postnatala Există, organizată de La Primul Bebe. Așa că, știți deja că această comunitate are puterea de a fi alături de mame, în clipele dificile.


Dacă aveți o prietenă care urmează să nască sau tocmai a născut, acesta este cadoul perfect.

Beneficiul nu va fi doar al ei, ci și al mamelor care nu au acces la tehnologie. Pentru că, prin intermediul Caravanei Bebe Bun venit, mamele dintr-o zonă săracă a țării, vor putea beneficia de sprijin informațional și emoțional.

Dacă tot nu v-am convins, intrați pe pagina campaniei, citiți și sigur vă veți convinge că merită investiția: Bebe Bun Venit.


Despre La Primul Bebe:

LaPrimulBebe este cea mai relevantă comunitate online destinată mamelor cu studii, implicate profesional, independente financiar, dornice de dezvoltare personală, respectuoase și empatice. Cu 150.000 membri, activăm în 23 județe, în care avem filiale locale, adică grupuri județene LaPrimulBebe.”


Iar dacă mai sunt întrebări despre cum ne pregătim pentru sosirea bebelușului, mă puteți contacta, aveți datele mele la secțiunea Contact.