Consiliere pentru mame

Sesiunile de consiliere reprezintă un spațiu al îngrijirii și al călătoriei personale. Aici, fiecare întâlnire este un pas pe drumul tău spre împlinire și echilibru.

În cadrul acestor sesiuni, îți ofer un amalgam de tehnici, adaptate special pentru tine și nevoile tale unice. De la EFT (Emotional Freedom Techniques) până la meditație ghidată și consiliere empatică, fiecare element este ales cu grijă pentru a te sprijini în călătoria ta.

Sesiunile au o durată de 60 de minute, timp în care îți dedic întreaga atenție și susținere. Împreună, explorăm în profunzime intenția ta și ne îndreptăm atenția către nevoile tale subtile și profunde.

Aici, nu ofer soluții sau reparații rapide, ci creez un spațiu în care poți să te exprimi liber și să îți explorezi propriile resurse interioare. Te sprijin să îți găsești propriile răspunsuri și să îți revezi lumea dintr-o perspectivă nouă și mai înțeleaptă.

Recomand un pachet de 4 sesiuni, iar pentru fiecare pachet achiziționat, beneficiezi de o sesiune gratuită. Acest lucru nu numai că îți oferă oportunitatea de a economisi, dar permite și să urmărim împreună progresul tău pe termen lung.

Indiferent de ceea ce aduci cu tine în aceste întâlniri – fie că este o poveste de împărtășit sau o trăire pe care îți dorești să o explorezi – fiecare sesiune este un pas înainte pe drumul tău către autocunoaștere și înțelegere profundă. Aici, ești susținută, ascultată și încurajată în fiecare pas al călătoriei tale.

Programează o ședință cu mine AICI sau achiziționează direct pachetul cu 5 ședințe, din care una este gratuită, AICI

Facilitare Constelații Familiale 

Ședințe individuale 

O sesiune individuală de constelații familiale începe cu stabilirea cadrului, moment în care clientul primește informații despre natura și scopul constelațiilor familiale, iar împreună cu facilitatorul, se decide modalitatea de lucru – fie utilizând bilețele, obiecte sau figurine.

După stabilirea cadrului, urmează o scurtă discuție introductivă în care clientul își exprimă tema sau problema cu care dorește să lucreze în cadrul sesiunii. Facilitatorul îl ghidează apoi pe client printr-o meditație care îl ajută să se conecteze la sistemul său familial și să intre într-un stadiu de deschidere și receptivitate.

În timpul constelației în sine, clientul și facilitatorul explorează dinamica și interacțiunile din sistemul familial al clientului, fie prin plasarea și lucrul cu bilețele, obiecte sau figurine, fie prin alte modalități convenite anterior. Pe măsură ce sesiunea progresează, pot avea loc revelații sau realizări profunde care aduc claritate și înțelegere asupra temei sau problemei abordate.

Sesiunea se încheie atunci când are loc o schimbare semnificativă în client – poate fi un moment de revelație (‘aha moment’), o conștientizare profundă sau o înțelegere nouă și mai amplă a situației. Este important să subliniem că procesul se desfășoară într-un ritm natural și că nu se exercită presiune sau forțare asupra clientului în a atinge aceste momente de transformare. Dacă clientul nu este pregătit să facă această călătorie într-un anumit moment, se respectă și se acceptă acest lucru, iar sesiunea se desfășoară într-un ritm care să fie confortabil și benefic pentru client.

Sesiunea individuală de constelații durează în medie 1 oră și jumătate și are inclusă în preț o sesiune de Follow Up la aproximativ două săptămâni după ce s-a lucrat prima Constelația.

 

Ateliere de Constelații Familiale

În cadrul atelierelor de Constelații se lucrează în mod asemănător cu și lucrul în ședințele individuale, cu deosebirea că în locul figurinelor sau bilețelelor, sunt alese ca reprezentanți persoane din grup.