Conferința Dincolo de vinovăție

 

𝐕𝐚̆ 𝐯𝐢𝐧𝐞 𝐬𝐚̆ 𝐜𝐫𝐞𝐝𝐞𝐭̦𝐢 𝐜𝐚̆ 𝐚 𝐭𝐫𝐞𝐜𝐮𝐭 𝐝𝐞𝐣𝐚 𝐨 𝐥𝐮𝐧𝐚̆ de la Conferința Dincolo de vinovăție pe care am organizat-o în Timișoara dedicată Sănătății Mintale Materne?

 

Nu m-am grăbit să scriu despre ea detaliat pentru că am avut ateliere pe parcursul întregii luni și nu am vrut să depășesc limita de oboseală, așa cum obișnuiam să fac în trecut. Deși corpul meu fix pe 1 Iunie m-a tras de mânecă și mi-a zis în stilul lui caracteristic: „Vezi, ai nevoie de o mică pauză!”. Dar spre deosebire de anii trecuți atunci când obișnuiam să nu îl ascult, anul aceasta zic eu că am făcut o mare îmbunătățire. 😁

Pentru participanți și speakeri 𝐜𝐨𝐧𝐟𝐞𝐫𝐢𝐧𝐭̦𝐚 𝐚 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐜𝐮 𝐦𝐮𝐥𝐭𝐚̆ 𝐞𝐦𝐨𝐭̦𝐢𝐞, 𝐜𝐮 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐩𝐫𝐞𝐭̦𝐢𝐨𝐚𝐬𝐞, 𝐜𝐮 𝐜𝐨𝐧𝐬̦𝐭𝐢𝐞𝐧𝐭𝐢𝐳𝐚̆𝐫𝐢 𝐬̦𝐢 𝐜𝐨𝐧𝐞𝐜𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐫𝐞𝐚𝐥𝐚̆, 𝐬𝐮𝐟𝐥𝐞𝐭 𝐥𝐚 𝐬𝐮𝐟𝐥𝐞𝐭.

Pentru organizatori pe lângă toate acestea a fost și cu multă multă dedicare și implicare, cu bucurie pe măsura rezultatelor daaaaaar și cu mult stres.

𝐌𝐮𝐥𝐭̦𝐮𝐦𝐞𝐬𝐜 𝐬𝐩𝐞𝐚𝐤𝐞𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫:
🍀𝐌𝐚𝐫𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐂𝐢𝐮𝐩𝐚,
🍀𝐒𝐢𝐥𝐯𝐚𝐧𝐚 𝐂𝐚𝐩𝐫𝐢𝐬̦,
🍀𝐀𝐝𝐢𝐧𝐚 𝐁𝐫𝐚̆𝐧𝐢𝐜𝐢,
🍀𝐎𝐚𝐧𝐚 𝐁𝐚𝐣𝐤𝐚,
🍀𝐂𝐚𝐦𝐞𝐥𝐢𝐚 𝐏𝐨𝐩𝐞𝐬𝐜𝐮,
🍀𝐀𝐧𝐚 𝐏𝐚𝐬̦𝐜𝐚𝐥𝐚̆𝐮,
🍀𝐀𝐝𝐢𝐧𝐚 𝐁𝐞𝐧𝐠𝐡𝐞𝐚,
🍀𝐄𝐥𝐞𝐧𝐚 𝐂𝐨𝐧𝐝𝐚𝐜,
🍀Adriana Roman

La conferință am fost moderator, dar 𝐧𝐮 𝐚𝐦 𝐫𝐞𝐮𝐬̦𝐢𝐭 𝐬𝐚̆ 𝐬𝐩𝐮𝐧 𝐭𝐨𝐭 𝐜𝐞 𝐚𝐯𝐞𝐚𝐦 𝐝𝐞 𝐬𝐩𝐮𝐬, fie de emoție, fie din dorința de a nu depăși timpul alocat. Sau poate amandouă. 🤷‍♀️

Am uitat, de exemplu, să menționez că 𝐦𝐚𝐜𝐡𝐢𝐚𝐣𝐮𝐥 𝐦𝐞𝐮 𝐚 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐫𝐞𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐭 𝐝𝐞 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐚 𝐒𝐚𝐧𝐝𝐮 (de la Grace&Glow), că 𝐈𝐫𝐢𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐮𝐭̦𝐚 𝐬-𝐚 𝐨𝐜𝐮𝐩𝐚𝐭 𝐝𝐞 𝐠𝐮𝐬𝐭𝐚̆𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐩𝐚𝐮𝐳𝐚̆, aducând nuci și biscuiți de la NutsForNuts, dar și cornuri, biscuiți și alte minunății de la Vatra Caldă.

𝐀𝐦 𝐮𝐢𝐭𝐚𝐭 𝐬𝐚̆ 𝐦𝐮𝐥𝐭̦𝐮𝐦𝐞𝐬𝐜 𝐞𝐜𝐡𝐢𝐩𝐞𝐢 𝐝𝐞 𝐨𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞: Ramonei pentru tot ajutorul pe care l-a oferit, Adrianei pentru design și Elenei pentru susținerea și textele create.

𝐀𝐦 𝐮𝐢𝐭𝐚𝐭 𝐮𝐧 𝐨𝐛𝐢𝐞𝐜𝐭 𝐥𝐚 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐭̦𝐢𝐧𝐞𝐚 𝐀𝐝𝐞𝐥𝐚 𝐌𝐚𝐧𝐞𝐚 pe care mi l-a dat în grijă atunci când a adus cadourile de la Virago Beauty.

Am uitat să fiu atentă la cum au fost expuse roll-up-urile și steagurile.

Am uitat să menționez că fiecare persoană poate lua apă de la început, pentru a avea pe parcursul primei părți a conferinței.

𝐒̦𝐢 𝐚𝐦 𝐮𝐢𝐭𝐚𝐭 𝐚𝐜𝐮𝐦 𝐬̦𝐢 𝐜𝐞 𝐚𝐦 𝐦𝐚𝐢 𝐮𝐢𝐭𝐚𝐭 𝐚𝐭𝐮𝐧𝐜𝐢 𝐬𝐚̆ 𝐟𝐚𝐜 :))

Însă, 𝐜𝐞 𝐧𝐮 𝐚𝐦 𝐮𝐢𝐭𝐚𝐭 𝐬̦𝐢 𝐧𝐮 𝐯𝐨𝐢 𝐮𝐢𝐭𝐚, este emoția trăită acolo, bucuria și sentimentul de apartenemță, de comunitate și oameni frumoși.🥰

 

Și 𝐧𝐮 𝐚𝐦 𝐮𝐢𝐭𝐚𝐭 𝐧𝐢𝐜𝐢 𝐬𝐩𝐨𝐧𝐬𝐨𝐫𝐢𝐢, pe care îi voi menționa din nou pentru că au fost o componentă importantă în cadrul evenimentului Conferința Dincolo de vinovăție.

Vă las să vedeți imaginile, chiar dacă nu am reușit să facem poze la toate cadourile oferite de ei. Vă invit să intrați pe paginile lor și să vedeți ce pasiuni au, cât drag pun în ceea ce fac, ce au de oferit și, 𝐯𝐚̆ 𝐩𝐫𝐨𝐦𝐢𝐭 𝐜𝐚̆ 𝐧𝐮 𝐯𝐞𝐭̦𝐢 𝐫𝐞𝐠𝐫𝐞𝐭𝐚 𝐝𝐚𝐜𝐚̆ 𝐥𝐚 𝐮𝐧 𝐦𝐨𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐝𝐚𝐭 𝐯𝐞𝐭̦𝐢 𝐝𝐞𝐜𝐢𝐝𝐞 𝐬𝐚̆ 𝐯𝐚̆ 𝐟𝐚𝐜𝐞𝐭̦𝐢 𝐮𝐧 𝐜𝐚𝐝𝐨𝐮 𝐝𝐞 𝐩𝐞 𝐬𝐢𝐭𝐞-𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐥𝐨𝐫.

S𝐩𝐨𝐧𝐬𝐨𝐫𝐢𝐢

Au fost atât de darnici încât ne-au rămas cadouri pe care am decis să le ducem și la câteva ateliere pentru a ne asigura că vom oferi tot ceea ce am primit de la ei.

🍀atara.ro
🍀Adriana Roman
🍀The self-care box
🍀Dulce sanatos si hranitor Gina Patru
🍀Salon Hair City Carmen Belcea
🍀Grace and Glow by Alexandra Sandu
🍀Sala de cățărat One Move Timișoara
🍀Terapie Craniosacrala – Metoda Upledger- Ivancescu Cristina
🍀Teatrul Portabil Timișoara(Raluca Grumazescu)
🍀Femei în Cercul Lunii (Iunia Pasca)
🍀La pas prin Mamicie
🍀Virago Beauty
🍀Gradina din oraș(Tatiana Ghitulescu)
🍀Asookka
🍀Ramona Oancea – Terapeut
🍀Nuts for Nuts
🍀Hrana Pământului
🍀Savonerie
🍀Vatra Caldă
🍀ArtisanArt
🍀HELLO mom
🍀Elite Dental Spa (Nadina Popa)
🍀Pilates by Klara Kalman
🍀Retreat Camps
🍀Kiddoteka
🍀STURZ – Centrul de Cercetare şi Dezvoltare a Educaţiei pentru Familie
🍀Centrul Camelot
🍀Iulius Town Timisoara
🍀FABER

𝐌𝐮𝐥𝐭̦𝐮𝐦𝐞𝐬𝐜 𝐦𝐮𝐥𝐭 𝐥𝐮𝐢 𝐂𝐚𝐫𝐦𝐞𝐧 𝐓𝐚̆𝐧𝐚𝐬𝐞 care și de această dată a făcut, pentru mine, fotografii gratuit. Mulțumesc, Carmen Tanase și Next Gen Studio! 🤩